Mogelijke vragen

Bij Responsive Design willen wij altijd iedereen de beste optie bieden, daarom zijn er vaste prijzen per onderdeel wat je krijgt. Veel overzichtelijker voor beide partijen dan vooraf een eindbedrag vast te stellen, of een uurtarief te rekenen. De perfecte tussenstap! Er wordt wel na de intake een prijs schatting gemaakt zodat je een idee hebt waar je aan toe bent. Dreigt het project groter te worden dan is ingeschat? Dan wordt dit ruim op tijd aangegeven en besproken. We hebben liever dat je uiteindelijk goedkoper uit bent dan in eerste instantie ingeschat is.

Jazeker! Voor veel starters is het een erg grote financiele drempel om een sterk logo te laten uitwerken, onder andere juist daarom is het mogelijk om alleen het startbedrag te betalen en een compleet uitgewerkt logo te ontvangen!

Er is geen limiet aan het aantal voorstellen dat jij wilt ontvangen! Daarnaast bieden wij al de laagste prijs mogelijk per voorstel, er is dus geen korting voor het aanvragen van meerdere voorstellen, elk voorstel dat we maken moet natuurlijk de volle aandacht kunnen krijgen. 

Sinds kind ben ik altijd al op zoek geweest naar de meest “eerlijke” oplossingen voor allerlei situatie’s, soms tot vervelend aan toe! Maar gelukkig heeft dit er wel voor gezorgd dat ik ben gaan werken op “mijn manier” oftewel “Responsive”, en hier een mooi model uit is gekomen waar naar mijn mening meer ondernemers hun voordeel mee kunnen doen!

Responsive Design is het eerste onderdeel van een groter concept, namelijk “Responsive Solutions”. Het idee is om meer ondernemers te trekken om Responsive te gaan werken en zich aan te sluiten bij deze besloten community. Op deze manier maken we een sterk team met verschillende specialiteiten waarin je zonder zorgen opdrachten kan uitbesteden, samenwerkingen kan aangaan en toch onafhankelijk blijft als ondernemer! Wil jij meer weten? Klik op onderstaande link om contact op te nemen!

Heb je nog vragen? Contact Us