B-Funk Platform – Flyer

Het resultaat!

Opdracht

Het doel van B-Funk Platform is om zo veel mogelijk dansers te ondersteunen van elk niveau. Je zou B-Funk als een toolbox kunnen zien waaruit je “tools” kunt gebruiken voor je eigen doelen als danser! Er was een flyer nodig voor hun “tool” om dansers te helpen met het starten van lessen. Het idee is dat hetzelfde template gebruikt wordt bij de flyers van B-Funk leden die hun eigen les willen starten. Zo werkt de flyer als reclame voor de tool, en tegelijkertijd als voorbeeld van hoe jouw flyer als B-Funk lid eruit kan zien! Zoals alle bestanden, bewaren wij deze voor het geval er nieuwe nodig zijn met andere namen of gegevens.

Opdrachtgever

B-Funk Platform
Hét platform voor dansers!

Indi Platform – Logo herstellen

Het resultaat!

Voor

Na

Opdracht

Het originele logo was kwijtgeraakt en het overgebleven bestand was te lage resolutie om mee te werken, vandaar de vraag om het logo te herstellen. De tekst in het logo moest iets minder dik (bold) zijn, en de verouderde schaduw-effecten hoeften niet overgenomen te worden. Het logo is nu opgemaakt uit punten ipv pixels, klinkt misschien technisch, maar het komt erop neer dat het logo nu ondeindig geschaalt kan, en de problemen van lage kwaliteit dus verleden tijd zijn! Daarnaast wordt al het werk van Responsive-Design bewaard en staan deze altijd in een back-up zodat de bestanden keer op keer opnieuw opgevraagd kunnen worden!

Opdrachtgever

INDI Platform

Interface NAW Dealers en Importeurs

Andere projecten voor deze opdrachtgever

Marcel Stam – Iconen

Het resultaat!

Opdracht

Naast het logo waren er ook iconen nodig voor op de website. Deze iconen moesten allemaal hun onderwerp duidelijk verbeelden, maar ondertussen ook bij elkaar passen. Op deze manier is de vraag naar een eigen iconen-set op maat ontstaan.

Opdrachtgever

Marcel Stam
Content-manager

De iconen

Andere projecten voor deze opdrachtgever