HANKE Interieurontwerp – Website

Het resultaat!

Opdracht

De website moest een rustige uitstraling krijgen, op deze manier komt de inhoud het beste naar voren en pas het goed bij het bedrijf/de huisstijl van Hanke. Het gaat om een portfolio website waar mensen naast het bekijken van haar werk, ook wat extra informatie over de werkwijze te kunnen vinden en gemakkelijk contact op te nemen via het online contact-formulier.

Opdrachtgever

HANKE
interieurontwerp

 

B-Funk Platform – Website

Het resultaat!

Opdracht

Het doel van B-Funk Platform is om zo veel mogelijk dansers te ondersteunen van elk niveau. Je zou B-Funk als een toolbox kunnen zien waaruit je “tools” kunt gebruiken voor je eigen doelen als danser! Dit is een website die wat verder gaat dan een portfolio site. Hier zit een portfolio systeem in voor dansers en muzikanten, iedereen kan daarop zijn eigen portfolio pagina aanmaken en beheren via de B-Funk Web-App. Deze website is het perfecte voorbeeld van het limiet in functionaliteiten van een Responsive-Design portfolio website, zonder deze in de prijs-categorie van een “technische” website te hoeven rekenen. Je kunt dus erg ver gaan zonder dat je in een hele programmering op maat hoeft te investeren!

Opdrachtgever

B-Funk Platform
Hét platform voor dansers!

Eerste Hulp Bij Ondernemen – Webdesign

Het resultaat!

Opdracht

Deze ondernemer wou weer nieuw leven blazen in haar eerste onderneming! Ze liet door ons een nieuw logo ontwikkelen en een “look & feel” voor haar website. Omdat deze ondernemer meerdere projecten had lopen die haar aandacht vereisten, is deze opdracht niet meer verder gekomen dan de logo voorstellen en de “look & feel” van de website.

Opdrachtgever

EHBO

Eerste Hulp Bij Ondernemen

Andere projecten voor deze opdrachtgever

INDI Platform – Webdesign

Het resultaat!

Opdracht

Deze opdracht was in samenwerking met onze partner-programmeur en tekstschrijver “Van der Zwan”. Dit betreft een technise website waarbij een design een 2e rol speelde. Er is Responsive-Design gevraagd om een design op te maken zoals we dat normaal zouden doen, en de programmeur ging tijdens het uitwerken in overleg met de klant kiezen welke elementen uitgewerkt zouden worden. Omdat dit een technise website betreft met als doel functionaliteit voor de importeurs, word de hele website op maat geschreven. Om design en uitwerking kosten te besparen, hoefde er op deze manier maar 1 ontwerp gemaakt te worden, en kon de klant daarna overzichtelijk kiezen hoe ver die wou gaan met de uitwerking mbt het design.

Opdrachtgever

INDI Platform
Interface NAW Dealers en Importeurs

Andere projecten voor deze opdrachtgever